Sclerosecamp

Sclerosecamp  2022 

Sclerosecamp 2022 bliver afholdt den 2.-9. december, såfremt rejserestriktioner  tillader det.


Prisen bliver 9.745 kr., inkl. i prisen er fly, flymad,

transfer Club La Santa til og fra lufthavn, ophold i delt Comfort lejlighed, deltagelse i sclerosecamp, T-shirt. excl. forplejning. Se mere på Club la Santas hjemmeside Restaurant Atlantico hos Club La Santa .


Kontakt sclerosecamp, for yderligere information, hvis du er interesseret i at deltage. UDSOLGT - Evt. venteliste


Sclerosecamp  UNG 2023

Ugen vil være fyldt med aktiviteter tilrettelagt af fysioterapeut Jakob Hansen, PhD. studerende ved institut for Idræt ved Århus Universitet Laurits Taul Madsen og Yogainstruktør Kristina Babette Larsen. Pris UNG er 3000 kr inkl. velkomstdrik, middag første og sidste aften (alt anden mad og drikke betaler du selv) plus en flot Camp T-shirt. Der er 20 pladser. Løbende ansøgning - du er velkommen til at søge nu.


Hvis du har lyst til at komme med, send en ansøgning til sclerosecamp@gmail.com, hvor du med egne ord fortæller lidt om din rejse med MS indtil nu. Da vi kun har din ansøgning som beslutningsgrundlag, når vi skal vælge deltagere, må du gerne prøve at give et klart billede af din situation. Der er kun 1-2 personer der vil læse din ansøgning og du bestemmer selvfølgelig selv om du har lyst til at dele personfølsomme oplysninger. Opgiv diagnosetidspunkt, alder, adresse og telefonnummer i ansøgningen.


Du vil opleve gengangere på vores camps. Det må være fordi sclerosecampen, kan noget.


Program

 

 

Vi vurderer programmet efter hver camp. Vi laver derfor løbende større eller mindre justeringer i vores sclerosecamp program.


Endeligt program, udsendes tæt på dato for afholdelse af campen. 


Træningsboost - en  uge på Club La Santa

Med Sclerosecamp ønsker vi at ramme balancen mellem det at være åben og være selverkendende omkring sygdommen, og det at fokusere på muligheder for bevægelse og aktivitet, og at turde tage nogle skridt ud i det ukendte, med respekt for de begrænsninger som MS tit medfører.


Overordnet ønsker vi, at deltagerne skal komme hjem med oplevelsen at have været på en fantastisk rejse, der har givet inspiration og fornyet energi.