Træningsevent

Træningsdag 11.  maj 2024 - sammen er vi stærke!

BetterLiving og Træningsklinik Ordrupvej 56 afholder en træningsdag for dig med sclerose


Lørdag den 11. maj kl. 09.30-16.00


Det bliver en dag for dig der er nysgerrig på Sclerosecampen, eller måske allerede har tilmeldt dig og skal med os til Club La Santa for første gang til december. Der vil også være nogle pladser til jer, der har været med på vores Sclerosecamp før, og som har lyst til et gensyn.


4 fra Sclerosecampens skønne trænereteam, byder ind med forskellige træningsarter i løbet af dagen. Det bliver som altid spændende og varieret, med input fra de fire forskellige trænere. Trænerteamet består af Ida Krak, Jakob Hansen, Stella Pii og Mads Pii. 


Du kan enten selv medbringe madpakke, eller forudbestille en sandwich/salat/juice gennem os, fra Joe and the juice. Vi spiser i baghaven ved godt vejr og ellers indenfor i klinikken. Der vil være vand, te, kaffe, frugt og snacks til i løbet af dagen. Gratis parkering på vejen eller tæt på.


Vores team stiller vederlagsfrit op til dagen, og klinikken lægger gratis lokale til. Du betaler kun 50 kr. til drikke og snacks. Vi har valgt at holde dagen vederlagsfri – til støtte for danske sclerosepatienter <3


Dagens program ser sådan ud:


09.30-10.00 Introduktion

10.00-11.00 Move ´n Breathe

11.15-12.15 Kropsterapeutisk træning

12.15-13.00 Frokost

13.00-14.00 Funktionel træning med egen kropsvægt

14.15-15.30 Stress Relief (yogalignende øvelser, stræk og afspænding)

15.30-16.00 Afslutning


Hvis du ønsker at deltage, skriver du en mail til sclerosecamp@gmail.com. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Anita på 26849028.


Det kræver noget bevægelighed at deltage, er arrangementet desværre ikke for kørestolsbrugere. Der vil blive taget hensyn hvis du har svært ved at lave lave stående øvelser i længere tid. Der skiftes mellem aktiv og mere restituerende sessioner. Du kommer omklædt og husk din yoga måtte.


Vi glæder os til at se dig til en smuk forårsdag fyldt med skøn træning.

Trænings weekend i Danmark i efteråret 2023

Kontakt Better Living

 


Kontakt formular

 

Udfyld nedenfor stående og du vil høre fra os. Du kan også sende os en e-mail på sclerosecamp@gmail.com eller du kan kontakte os via vores facebookside. Sclerosecamp - better movement - better living


 
 
 
Sclerosecamp
Træningsevent